Grilinti užkandžiai, BBQ karštos daržovės - salotos ir grilintas pagrindinis patiekalas
Užkandžiai: galime pasiūlyti: mėsos iešmelių, krevečių vėrinukų, grilintų mini chiorizo dešrelių, lollipop’sai, rūkyti - vytinti kiaulienos produktai, grilinti sūriai, grilintos kesadilijos.
Daržovės - salotos: daug variantų: daržovės “wrapped“ stiliumi, arba paruoštos klasikiniu būdu ir pagardintos vaisiais, sūriu. Šios salotas bus paskanintos šviežių prieskoninių žolelių pesto, šviežiu persiladu, rūkytu klevų sirupu.
Pagrindinis patiekalas: brandintos jautienos kepsniai, ėrienos kepsniai, grilinta žuvis.
Pasiūlymas pateikiamas iki 20 asmenų grupei kartu su vaikais
Grilinti užkandžiai, BBQ karštos daržovės - salotos, grilintas pagrindinis patiekalas, grilintas desertas
Užkandžiai: moliuskai, krevetės, grilintos žuvies užkandžiai, grilinti ėrienos chopsai, vytintos jautienos - kiaulienos produktai, grilinti sūriai, grilinta bruschetta.
Daržovės - salotos: įdarytos daržovės, įdaryti grybai, daržovės ruoštos klasikiniu būdu, daržovių deriniai su riešutais ir džiovintais vaisiais, grilintos salotos su vištiena, ėriena, žuvimi, jūros gėrybėmis.
Pagrindinis patiekalas: brandintos jautienos kepsniai, grilintas visas paršelis, grilinta žuvis, jūrų gėrybės.
Desertas: grilinti vaisiai, grilintos uogos, klevų sirupas, ledai, kreminiai sūriai. Visa tai padarysime dar skaniau, pasitelkę džiovintus vaisius, morengus, riešutus :)
Pasiūlymas pateikiamas iki 20 asmenų grupei kartu su vaikais
Grilinti užkandžiai, BBQ karštos daržovės - salotos, grilintas pagrindinis patiekalas, grilinti sūriai, grilintas desertas
Salotos: galimi įvairūs variantai: su vištiena, krevetemis, žuvimi. Šioms salotoms naudosime savo gamybos padažus.
Užkandžiai: moliuskai, krevetės, grilintos žuvies užkandžiai, grilinti ėrienos chopsai, vytintos jautienos - kiaulienos produktai, grilinti sūriai, grilinta bruschetta.
Daržovės - salotos: įdarytos daržovės, įdaryti grybai, daržovės ruoštos klasikiniu būdu, daržovių deriniai su riešutais ir džiovintais vaisiais, grilintos salotos su vištiena, ėriena, žuvimi, jūros gėrybėmis.
Pagrindinis patiekalas: brandintos jautienos kepsniai, grilintas visas paršelis, grilinta žuvis, jūrų gėrybės.
Grilinti sūriai: Pateiksime ne vieno skonio, bet kelių skonių improvizacijas: grilintas kamambero sūris, pagardintas rūkyta šonine su šviežiomis žolelėmis, grilintomis daržovėmis, spanguolių čatniu, grilintais vaisiais ir riešutais.
Desertas: grilinti vaisiai, grilintos uogos, klevų sirupas, ledai, kreminiai sūriai. Visa tai padarysime dar skaniau, pasitelkę džiovintus vaisius, morengus, riešutus :)
Pasiūlymas pateikiamas iki 20 asmenų grupei kartu su vaikais