Grill sefas logo black

BBQ Menu

Kiekvienas užsakymas derinamas asmeniškai

Grilintos salotos su vištiena

Šios salotos gali būti pateiktos šiltos. Visos sudėtinės dalys bus grilintos, pradedant vištiena, baigiant daržovėmis. Pagaminsime Parmigiano-Reggiano baltąjį padažą, paskaninsime grilintomis vynuogėmis ir riešutais.

Sudėtis

Grilintos salotos su lašiša

Šios salotos pateikiamos šaltos. Dauguma sudėtinių dalių bus grilintos. Šios salotos įpatingos, nes bus paskanintos avokado ir rikotos guacamole, naudosime šviežų pesto padažą, granatų sėklas.

Sudėtis

Grilintos salotos su krevetėmis

Šios salotos pateikiamos šaltos. Dominuojantis jūrų gėrybių skonis romaninės salotos lape, puikiai derantis su grilintos vištienos krūtinėle, brandintu kietoju sūriu, bei grilintų cukinijų wrapais. Viską paskaninsime: avocado ir rikotos guacamole, šviežiu pesto padažu, ir šviežiais žalumynais.

Sudėtis

Midijos grietinėlės - vyno padaže

Midijos grietinėlės - vyno padaže - tai negrilintas patiekalas, tik ruoštas kazano puode. Pateikiame su grilinta česnakine ciabatta.

Sudėtis

Grilintos pikantiškos krevetės

Užkandis, kuris nustebins - grilintos pikantiško skonio krevetės su avokadų guacamole, pomidorų salsa ir persilado padažu su česnakiniu skrebučiu.

Sudėtis

Grilintos ir šonine wrappintos daržovės

Naudosime sezonines daržoves. Daržovės gali būti patiektos karštos “wrapped“ stiliumi: smidrai, paprikos, cukinijos. Paprikos - mažosios paprikos suvyniotos į rūkytos kiaulienos šoninę ir įdarytos rikotos bei pesto padažu. Klasikinis užkandis – smidrai įvynioti i rūkytą šoninę, cukinijos juostelės įvyniotos į rūkytą šoninę. Viską paskaninsime šviežiu persilado padažu, rūkytu klevų sirupu ir žalumynais.

Sudėtis

Grilintos žuvies užkandžiai

Karštai rūkytas upėtakių ir krevečių asorti. Tai gali būti karštas užkandis, kurį pateiksime su žalėsiais bei klasikiniu krienų - grietinėlės padažu, kartu su česnakiniu skrebučiu.

Sudėtis

Grilinti ėrienos chopsai

Retai sutinkamas užkandis ant mūsų stalo: grilintų karštų ėrienos chopsų užkandis su įvairiais žalumynais, grilintomis daržovėmis, riešutais, džiovintais vaisiais, skanintas šviežio persilado ir balzaminio acto padažu.

Sudėtis

Įdaryti grybai

Portobello grybai, įdaryti grilintais pomidorais, kriaušėmis, žalumynais, uogomis, riešutais ir švelniu ožkos sūriu.

Sudėtis

Pikantiški kiaulienos iešmeliai

Šis užkandis gali būti pateikiamas šiltas. Spalvoti iešmeliai puikiai papuoš Jūsų vaišių stalą. Ant iešmelių bus suverti pikantiško marinato kiaulienos gabalėliai, kartu su įvairiomis daržovėmis. Pateikiami atvirame levaše, su jogurtiniu padažu.

Sudėtis

Mini užkandžiai – Bruschetta

Užkandis tikriems gurmanams. Grilintą ciabatta‘ą papuošime grilintų kriaušių ir mėlynojo sūrio – rikotos duetu, vytintu ispanišku arba itališku kiaulienos kumpiu. Labai derės su rukolų mini salotėlėmis. Viską pagardinsime alyvuogių aliejumi ir klevų sirupu.

Sudėtis

Kiaulienos iešmeliai ir grilintų chorizo dešrelių rinkinys

Universalus užkandis gali būti pateikiamas šiltas. Kad nebūtų nuobodu, galime paruošti kelių skonių variacijas. Užkandį pateiksime kartu su grilintomis daržovėmis ant lavašo. Paskaninsime savo gamybos padažais, džiovintomis uogomis.

Sudėtis

Vištienos lollipop’sai su riešutais

Grilinti – rūkyti vištienos lollipop’sai - tai užkandis, kuris save jau užsirekomendavęs. Jų skonį galėsime suderinti individualiai: nuo pikantiškų iki improvizacijų su šonine. Būtinai pagardinsime riešutais ir savo gamybos padažais.

Sudėtis

Grilintos kesadilijos su vištiena ir krevetėmis

Meksikietškas karštas užkandis su vištiena ir krevetėmis. Visos sudedamosios dalys grilintos. Prie kesadilijų pateiksime keletą padažų: avokadų guacamolę ir pomidorų salsą.

Sudėtis

Grilinti sūriai

Klasikinis užkandis. Tiems kam patinka, tikrai sutiks pakartoti, o tiems kas dar nebandė – bus atradimas. Pateiksime ne vieno skonio, bet kelių skonių improvizacijas: grilintas kamambero sūris, pagardintas rūkyta šonine su šviežiomis žolelėmis, grilintomis daržovėmis, spanguolių čatniu, grilintais vaisiais ir riešutais.

Sudėtis

Didieji brandintos jautienos kepsniai

Gali būti mega dydžio brandintos jautienos kepsnys, gali būti individualiai kepti steikai. Pateiksime su gruzdintomis bulvėmis, klasikinėmis grilintomis daržovėmis, žalumynais. Galime pasiūlyti brandinto mėlynojo sūrio padažą, kuris puikiai derės prie Jūsų kepsnio. Jį pateiksime atskirai!

Sudėtis

Grilinta žuvis

Grilinta žuvis su jūros gėrybėmis. Žuvis bus ruošiama su pankoliais ir citrusais, skaninta krevetėmis, midijomis, žalėsiais ir orzo salotomis su riešutais. Skoniui sustiprinti - šviežio persilado padažas.

Sudėtis

Grilintas paršelis

Patiekalas, kuriam reikia daug dėmesio, kepimas truks iki 8 val. Tai rūkytas – grilintas pieninis paršelis. Pateiksime ji visą - su grilintomis dažovėmis, vaisiais, riešutais.

Sudėtis

Antienos krūtinėlė su sezoniniais vaisiais ir uogomis

Antiena - išskirtinis patiekalas: burnoje tirpstanti, vidutiniškai iškepusi, traškia plutele grilinta anties krūtinėlė. Pateikiama su grilintomis daržovėmis, vaisiais, sezoninėmis uogomis, riešutais. Įspūdžiui sustiprinti naudosime specialios technologijos actus ir padažus.

Sudėtis

Brandintos jautienos/ėrienos/lašišos kepsniai

Grilinti pagal Jūsų norus brandintos jautienos kepsniai, ėrienos kepsniai, lašišos kepsniai. Mėsos kepsnius patieksime su keptomis bulvėmis ir grilintų daržovių asorti. Lašišos kepsnius su citrusinėmis daržovėmis bei orzo salotomis.

Sudėtis

Plėšytos kiaulienos BURGERIS

Jau klasika tapęs pagrindinis patiekalas. Lėtai kepta kiaulienos mentė ir išskirtinai Jūsų šventei pagaminti naminiai pagardai bus vakaro vinis. Burgeriai bus paskaninti karamelizuotais svogūnais, rūkintų chalapų majonezu, bei coleslaw salotomis. Mūsų salotų versijos dar tikrai neragavot.

Sudėtis

Brandintos jautienos BURGERIS

Brandintos jautienos paploteliai sultingesni. Darbas didelis, bet rezultatas to vertas! Išskirtinai Jūsų šventei pagaminti naminiai pagardai bus vakaro vinis. Burgeriai bus paskaninti karamelizuotais svogūnais, cheddar sūriu, rūkintų chalapų majonezu, bei coleslaw salotomis. Mūsų salotų versijos dar tikrai neragavote.

Sudėtis

Kiaulienos šonkauliai su salotomis ir bulvytėmis

Lėtai kepti kiaulienos šonkauliai. Pagrindinio patiekalo gaminimas gali trukti net iki 6val. Rezultatas tikrai vertas dėmesio, šonkauliai tiesiog tirps jau rankose... Pateiksime su coleslaw salotmis ir keptomis bulvytėmis, skanintomis rozmarinu ir druska. Viską pagardinsime savo gamintais padažais.

Sudėtis

Mixas: dešrelių ir kepsnių rinkinys

Šviežių chorizo dešrelių - kiaulienos kepsnių rinkinys. Mintis nenuobodžiam vakarui, turėsite galimybę paragauti net kelių skonių vienu metu. Dešrelių pavadinimas jau išduoda jų skonį... O kepsnių skonį galėsime suderinti atskirai: nuo tradicinių iki pikantiškų. Viską patieksime su coleslaw salotmis ir keptomis bulvytėmis, skanintomis rozmarinu ir druska. Viską pagardinsime savo gamintais padažais.

Sudėtis

Kiaulienos karka

Su karka būtų viskas labai paprasta, jei ne didžiulis kaulas jos centre. Tačiau mes karką paruošime taip, kad paėmus už kaulo ji liks lėkštėje, o kaulas rankoje. Laaabai ilgas procesas, bet patiks kiekvienam užkietėjusiam karkos mėgėjui.

Sudėtis

Uzbekiškas plovas

Negali būti kazano be plovo, toks jau tas kazanas. Pagal seniausius uzbekų receptus, ant kazano puodo gaminamas, bet sulietuvintas plovas su jautienos kulnine. Gaminamas apie 4val.

Sudėtis

Jautienos čili troškinys

Sodrus ir tirštas troškinys, kuriame derinama mėsa ir daržovės gaminamas kazano puode. Gaminimo trukmė apie 3 val. Labai tinka tiems, kas mėgsta aštriau.

Sudėtis

Didysis grilintos mėsos rinkinys

Abejingų nepaliksiantis pasirinkimas. Pasiūlysime Jums įvairių kiaulienos ir vištienos gaminių. Kiaulienos dešrelės, šoninė, šonkauliai, sprandinė, karka. Vištienos dešrelės, sparneliai, šlaunelės ir visa tai su galybe skirtinų padažų. Viską pateiksime su salotomis ir bulvytėmis pagardintomis rozmarinu ir druska.

Sudėtis

Grilio desertas

Pagal sezoną grilinti karamelizuoti ananasai, persikai, figos, kriaušės... ir jų deriniai su ledais, sūriais, klevų sirupu, riešutais, uogomis ir t.t.

Sudėtis

Gira iš bačkos

Šalta, iš bačkos pilstoma gira atgaivins kiekvieną, net ir karščiausią dieną.
BBQ menu
€ 1500

BBQ menu "mini"

Grilinti užkandžiai, BBQ karštos daržovės - salotos ir grilintas pagrindinis patiekalas

Užkandžiai: galime pasiūlyti: mėsos iešmelių, krevečių vėrinukų, grilintų mini chiorizo dešrelių, lollipop’sai, rūkyti - vytinti kiaulienos produktai, grilinti sūriai, grilintos kesadilijos.

Daržovės - salotos: daug variantų: daržovės “wrapped“ stiliumi, arba paruoštos klasikiniu būdu ir pagardintos vaisiais, sūriu. Šios salotas bus paskanintos šviežių prieskoninių žolelių pesto, šviežiu persiladu, rūkytu klevų sirupu.

Pagrindinis patiekalas: brandintos jautienos kepsniai, ėrienos kepsniai, grilinta žuvis.

Pasiūlymas pateikiamas iki 20 asmenų grupei kartu su vaikais

Daugiau info


BBQ menu
€ 2000

BBQ menu "midi"

Grilinti užkandžiai, BBQ karštos daržovės - salotos, grilintas pagrindinis patiekalas, grilintas desertas

Užkandžiai: moliuskai, krevetės, grilintos žuvies užkandžiai, grilinti ėrienos chopsai, vytintos jautienos - kiaulienos produktai, grilinti sūriai, grilinta bruschetta.

Daržovės - salotos: įdarytos daržovės, įdaryti grybai, daržovės ruoštos klasikiniu būdu, daržovių deriniai su riešutais ir džiovintais vaisiais, grilintos salotos su vištiena, ėriena, žuvimi, jūros gėrybėmis.

Pagrindinis patiekalas: brandintos jautienos kepsniai, grilintas visas paršelis, grilinta žuvis, jūrų gėrybės.

Desertas: grilinti vaisiai, grilintos uogos, klevų sirupas, ledai, kreminiai sūriai. Visa tai padarysime dar skaniau, pasitelkę džiovintus vaisius, morengus, riešutus :)

Pasiūlymas pateikiamas iki 20 asmenų grupei kartu su vaikais

Daugiau info


BBQ menu
€ 2500

BBQ menu "maxi"

Grilinti užkandžiai, BBQ karštos daržovės - salotos, grilintas pagrindinis patiekalas, grilinti sūriai, grilintas desertas

Salotos: galimi įvairūs variantai: su vištiena, krevetemis, žuvimi. Šioms salotoms naudosime savo gamybos padažus.

Užkandžiai: moliuskai, krevetės, grilintos žuvies užkandžiai, grilinti ėrienos chopsai, vytintos jautienos - kiaulienos produktai, grilinti sūriai, grilinta bruschetta.

Daržovės - salotos: įdarytos daržovės, įdaryti grybai, daržovės ruoštos klasikiniu būdu, daržovių deriniai su riešutais ir džiovintais vaisiais, grilintos salotos su vištiena, ėriena, žuvimi, jūros gėrybėmis.

Pagrindinis patiekalas: brandintos jautienos kepsniai, grilintas visas paršelis, grilinta žuvis, jūrų gėrybės.

Grilinti sūriai: Pateiksime ne vieno skonio, bet kelių skonių improvizacijas: grilintas kamambero sūris, pagardintas rūkyta šonine su šviežiomis žolelėmis, grilintomis daržovėmis, spanguolių čatniu, grilintais vaisiais ir riešutais.

Desertas: grilinti vaisiai, grilintos uogos, klevų sirupas, ledai, kreminiai sūriai. Visa tai padarysime dar skaniau, pasitelkę džiovintus vaisius, morengus, riešutus :)

Pasiūlymas pateikiamas iki 20 asmenų grupei kartu su vaikais

Daugiau info

+370 641 32697